VÆRDIFORTÆLLINGER

Corporate storytelling giver jeres produkter og ydelser nyt liv

I 2013 slog jeg dørene op til en drøm: Jeg lancerede storytellingbureauet Get Ajour og gav mig i kast med at levere værdifulde fortællinger til virksomheder, der kan se værdien i at fortælle historier for at komme i (nær)kontakt med både medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og beslutningstagere.

I dag fører jeg mindre, mellemstore og store virksomheder ajour med storytellingen og leverer input til samlende kernefortællinger, målrettede story coaching-forløb, veldrejede publikationer og inspirerende storytelling-workshops. Med disse værktøjer bidrager jeg til at hjælpe de gode forretninger og idéer ud over rampen ved at anvende strategiske værdifortællinger, der samler, skaber retning og giver os alle en god fornemmelse i maven.

Det har været en god og spændende rejse, som jeg nyder hver evig eneste dag, når jeg lader min bil køre mig ind over hængebroen til Kronborg (hvor mit kontor ligger i pittoreske omgivelser i den historiske, lysegule ‘Secondløjtnantskole’ for foden af slottet).

Get Ajour tilbyder storytelling og storymaking til virksomheder, der ved, at det i høj grad er mennesker og positive fortællinger, der er årsag til succes og positiv vækst. Jeg og mine dygtige samarbejdspartnere leverer storytelling til enhver lejlighed, og vi leverer det både hurtigt, professionelt og strategisk.

Læs mere om Get Ajour hér.

// RING MIG OP

Vi ringer dig op, hvis du skriver dit telefonnummer her under.

// KONTAKT

Tlf.: (+45) 20 68 69 34

anja@getajour.dk