DET PERSONLIGE

Mennesket i centrum – også i forretningen

Ud over min faglige profil er jeg mor, bidt af en gal skribent og hustru til Jasper.

Jeg er mor til to helt fantastiske og meget inspirerende små størrelser, der giver det hele så meget mere mening. I deres univers er jeg lig med tryghed, legekammerat og grænsen for, hvor langt de kan gå. Jeg er den, de kan tale med, prøve sig selv af over for og møde i et utal af kærlige kram. Som mor til min lille tapre, ansvarsfulde og eftertænksomme dreng, ‘Max’, og min – lidt mindre – troldeunge af et energibundt og ubekymrede smilehuller, ‘Ella’, er jeg mit ansvar meget bevidst. Det er min mand og jeg, der skal sikre dem en god start – og det er med ydmyghed og masser af mavefornemmelse, at vi begge møder denne opgave.

Jeg mødte en gang en succesfuld og karriereslugende virksomhedsleder, der konsekvent præsenterede sig som ‘far’ – og først derefter fortalte, at han var direktør for et trecifret millionforetagende. Han yndede at sige, at ‘en god leder er menneske først’ – ellers mangler han eller hun helheden og evnen til at få folk til at følge med sig. Jeg er fuldstændig enig.

Bøger og klostre

Når jeg ikke arbejder, møder mennesker eller leger med mine børn er jeg til bøger. Jeg læser, skriver manuskripter, underviser og laver internationale skriveretræter. Min ekstremt ekstroverte side møder hér sin modsætning. Den går i hi, nyder stilheden og dykker dybere. Det er i denne rolle, at jeg tager på ‘silent retreats’ i arbejdende klostre, tager på soloophold i lånte sommerhuse eller drager sydpå i en uges tid for at låse mig inde og skrive. Det er hér, jeg finder min kreative ensomhed – hér jeg lader op.

Mit mandlige medstykke

Og alt dette kunne selvfølgeligt ikke lade sig gøre uden en mand med et stort hjerte og mindst lige så stor tålmodighed. Min mand – Jasper – er min støtte, min sparringspartner og helt private ‘officer and gentleman’. Han er major i Forsvaret, har været udsendt for Danmark af flere omgange og er redeligheden og ansvarligheden selv. Jeg ynder at kalde ham ‘min balsam’, for når håret stritter på mig og arbejdsopgaver, utallige kreative processer og gode idéer får ‘fuglerederne’ til at samles i flok, så har han en helt fantastisk og ganske unik evne til at redde sagerne ud. For det er jeg evigt taknemmelig!

// RING MIG OP

Vi ringer dig op, hvis du skriver dit telefonnummer her under.

// KONTAKT

Tlf.: (+45) 20 68 69 34

anja@getajour.dk