OM MIG

Ord der forandrer og inspirerer

Min primære drivkraft ligger i sproget, dets muligheder og dets evne til at gøre os klogere på hinanden. I årevis har jeg været med til at bygge medier op fra bunden og forsøge at fremme dialog og kommunikation internt og eksternt i diverse organisationer og mediehuse. Jeg ved, hvor nemt vi kan gå galt af hinanden, misforstå og skabe fjendebilleder – men også hvad der kan komme ud af en vellykket kommunikation og en effektiv vidensdeling.

Som du vil kunne se på dette site, har jeg gjort, hvad jeg kunne for at uddanne mig og skabe et fundament i teoriens verden – men når det kommer til stykket, er det ude i den virkelige verden, at jeg for alvor har lært noget.

Derfor værdsætter jeg mine år som skribent på nogle af landets største aviser og magasiner, som redaktør på en privatejet lokalavis, som underviser og editor-in-chief på et par engelsksprogede magasiner samt som rådgiver og kommunikationskonsulent tæt på ledelsen i en af landets større organisationer.

Forfatter, forlægger og fortæller

Men frem for alt værdsætter jeg den dag i 2013, hvor jeg besluttede mig for at gå selvstændig og skabe storytellingbureauet Get Ajour. En lille engageret virksomhed, der ligger for foden af Kronborg Slot i Helsingør og leverer strategisk storytelling til erhvervslivet, workshops og story coaching til professionelle samt kernefortællinger til store såvel som mindre store virksomheder. Til firmaer og organisationer der ved, at det er mennesker, der driver forretningen – og ikke omvendt.

I 2015 udgav jeg den første bog ‘Fortællingen styrker forretningen’ på eget forlag – i 2018 udgav jeg to dybt engagerede forfattere på samme forlag med bogen ‘Man synger da ikke på et universitet’ – og i 2020 udgav jeg den 5-stjernede bog ‘Kronborg bag facaden’, der løfter fligen for de mange passionerede mennesker, som har levet, elsket, danset, tænkt, åndet og udåndet på vores alle sammens Verdensarv i de seneste 600 år.

Senest i november 2021 har mit digre værk ‘Strategisk storytelling i praksis – fortæl, giv mening og bliv husket’ ramt diverse boghandler-, biblioteks- og virksomhedshylder rundt omkring i landet. Håber, at denne 392 sider lange bog fyldt med teori, praksis, masser øvelser og erfarne pointer vil hjælpe professionelle fortællere til endnu flere gode historier i hverdagen.

Hér kan du læse lidt mere om ‘det personlige‘ eller mine ‘passioner‘.

// RING MIG OP

Vi ringer dig op, hvis du skriver dit telefonnummer her under.

// KONTAKT

Tlf.: (+45) 20 68 69 34

anja@getajour.dk