MEMOIRS

Giv dit livs gave

Storfamilien er forsvundet og vores bedsteforældres erfaring og viden bliver ikke længere givet videre til den næste generation. Markedet er fyldt op af budskaber og bevidstløs PR, og det ene produkt efter det andet konkurrerer om at fange vores opmærksomhed.

Tiden er på mange planer speedet op, vi har travlt med hverdagens gøremål, og selvom verden er blevet mindre og nemmere at kommunikere med, er den også blevet mere kompleks. Vi giver ikke længere os selv tid til bare at sætte os ned og fordøje livet, dets indhold og de mange oplevelser, der følger med. Oplevelser, der giver mening og viser os, at vi er en del af et fællesskab.

Et fællesskab af gode historier

Derfor er det tid til storytelling. Tid til at samles omkring familiens og virksomhedens arvefortællinger og indse, at vi er en del af et fælles hele – og at vi kan lære meget af de mennesker, der har levet, tænkt, udviklet, følt og lært før os. Det er blevet tid til at opleve, hvordan en god historie rent faktisk kan gøre en forskel.

Memoirs.dk henvender sig til Get Ajours private historiefortællere. Her hjælper vi med at fortælle din families historier, vi interviewer dig, så du kommer rundt om det hele og bistår dig, så din fortælling bliver præsenteret på bedste vis – i billeder, tekst eller lyd. Lige som du vil have det.

Memoirs.dk er en del af virksomheden Get Ajour, der leverer storytelling til virksomheder og familier. Vi arbejder for den gode historie og ønsket om at levere mening og indhold i en stadig mere fragmenteret verden.

// RING MIG OP

Vi ringer dig op, hvis du skriver dit telefonnummer her under.

// KONTAKT

Tlf.: (+45) 20 68 69 34

anja@getajour.dk