Curiculum Vitae

Iværksætter med sans for ‘den gode historie’

Jeg er uddannet fra samtlige danske journalistuddannelser, har taget en Master i Redaktionel Ledelse på Syddansk Universitet og er certificeret Strategisk kommunikationsrådgiver fra Teknologisk Institut.

Mine journalistiske barnesko er trådt som den første RUC-praktikant på Dagbladet Politiken – og det var hér jeg for alvor fandt frem til mit journalistiske brændstof og det talent, jeg har for at finde de gode, vedkommende historier.

Min kommunikationsprofil er siden hen blevet skærpet gennem min forskning inden for emner som eksempelvis undergrundsjournalistik i Sydafrika og aboriginerjournalistik i Australien. Den er blevet forankret og bevidstgjort som leder af en avisredaktion – og internationaliseret gennem min tid som bestyrelsesformand i Crossing Borders. En NGO der blandt andet arbejder med konfliktløsning og dialog mellem journalister i Mellemøsten.

Desuden er mit håndværk og forståelse for mediernes arbejdsvilkår blevet skærpet via mine job på landsdækkende aviser, lokale aviser, magasiner, onlinemedier, i kommunikationsenheder og på journalistiske uddannelser. Se mit cv hér.

I 2013 tog jeg springet og blev selvstændig. I dag nyder jeg at lægge alle mine tidligere erfaringer, skærpede evner og kreative input ind i arbejdet med virksomheder, der ønsker at komme i kontakt med deres omverden på en meningsfuld måde. Med chefer, der ønsker at inspirere deres medarbejdere. Storytelling har været omdrejningspunktet i mit liv – det er naturligt, at det også er blevet det i mit arbejde.

Som skrivende journalist er jeg blandt andet publiceret i: Politiken, Samvirke, Euroman, Amnesty International, Komputer For Alle, Illustreret Videnskab, ComputerWorld og et par engelsksprogede magasiner ved navn “Crossing Borders Magazine”.

Som kommunikationsrådgiver og storyteller har jeg leveret masser af storycoaching, strategier og publikationer – for virksomheder så forskellige som Danica Pension, Pfizer Danmark, Peter Beier og Novozymes. Med flere. Alt dette kan du læse mere om på: www.værdifortællinger.dk.

Har du lyst til at se nogle af mine publikationer som henholdsvis journalist, redaktør og kommunikationsrådgiver, så se under publikationer.

// RING MIG OP

Vi ringer dig op, hvis du skriver dit telefonnummer her under.

// KONTAKT

Tlf.: (+45) 20 68 69 34

anja@getajour.dk