REFERENCER

Hvad folk har sagt om mig gennem tiderne

Dorthe von Qualen

Marketingkonsulent, TREFOR

”Anja Klemp Vilgaard er fantastisk – hun er gået lige ind i vores virksomhed med træsko på. Hun er faldet ind som om, at hun var en ansat, og det har virkelig fungeret godt. Hun har været god til at læse os som virksomhed og til at se, hvad vi havde behov for. Hun har hjulpet os med et meget værdifuldt stykke arbejde; at finde vores fælles fortælling.” (2016)

Martin Wex

Kommunikationschef, Arriva

“Da vi lancerede vores seneste magasin, havde vi brug for en skønskriver med sans for den gode historie. Get Ajour løftede de enkelte artikler op på et meget højt niveau, der gav den rette ånd til magasinet.” (2015)

Inge Kristensen

Chef for Social og Sundhed, Ballerup Kommune

“Vi har haft et forrygende godt samarbejde med Get Ajour! Anja Klemp Vilgaard holdt en workshop, hvor hele ledergruppen blev sporet ind på og fik værktøjer til at fortælle historier. Seminaret blev et vigtigt supplement til det arbejde, vi laver.” (2014)

“Vores aktivitet blev levendegjort, og allerede på dagen kom vi langt med at formulere nogle levende historier, som kan udtrykke essensen af, hvem vi er, og hvad vi vil. Der var stor ros fra lederne, som deltog, og Anja selv har fået stor ros for at “ramme” vores behov og værdier.” (2014)

Jan Meldgaard

Direktør, Lemvigh-Müller

“Det har været en inspirerende oplevelse at arbejde sammen med Get Ajour. De udviste kæmpe engagement, stor fleksibilitet samt en god indlevelsesevne og forståelse for vores virksomhed. Vi glæder os til at arbejde mere sammen med Anja Vilgaard i fremtiden.” (2014)

Lene Ellegaard Kjærholm

Marketingchef, International Business College (IBC)

“Anja har en helt utrolig evne til at fornemme en stemning og forstå en kultur. På ganske kort tid formåede hun at koge essensen af alle vores budskaber sammen og implementere dem i en handlekraftig kommunikationsstrategi med fokus på storytelling.” (2014)

Claus Skovhus

Redaktør, Berlingske Nyhedsmagasin

“Jeg har kendt Anja i flere sammenhænge. Som journalist på Politiken, som studerende på masteruddannelsen i redaktionel ledelse og som sparringspartner i de senere år. Anja har et sprudlende humør, er energisk og går upåagtet ind i selv de vanskeligste opgaver.” (2011)

Jonas Kuld Rathje

Chefredaktør, MetroXpress

“Anja Klemp Vilgaard er en ud over det sædvanlige dedikeret journalist og motiverende redaktør. Det er mit klare indtryk, at når hun har udset sig et redaktionelt mål, så er det ikke til diskussion, om hun når det.” (2011)

Patrick Holbek

Fotograf og fhv. ejer af Slotsbyerne

“Anja står stadig for mig som journalisten, der aldrig gik på kompromis, når den gode historie skulle landes. Hun har lært mig mere om journalistik på de fire år, vi havde sammen på Fjordbyerne og Slotsbyerne end jeg har lært, siden jeg begyndte i avisbranchen i midtfirserne. Anja har et behageligt væsen, en evne til at holde fokus og følge idéer helt til dørs – og hun får det bedste frem i selv de mindste artikler. Hendes grafiske sans ligger på højde med de bedste grafikere – også når det gælder valg af foto.” (2011)

Leif Jonasson

Chefredaktør Komputer for Alle

“Blandt Anjas stærke sider er journalistisk grundighed, en veludviklet kritisk sans og ikke mindst noget så banalt som hendes evne til at kunne indgå en aftale – og holde den. Som menneske har Anja et udadvendt væsen og det gode humør, som alt for mange skriver om i deres ansøgninger og alt for få har husket at tage med hjemmefra, når først de har siddet i jobbet et par uger.” (2004)

Claus Dithmer

Dav. redaktionschef, Urban/tidl. souschef, Politiken

“Anja er først og fremmest et meget ligefremt og behageligt menneske fyldt med humor og godt humør. Som skriver på Politiken oplevede jeg Anja som en meget selvstændig pige med ben i næsen og fyldt med gode idéer. Hun er grundig og effektiv og aldrig bange for at springe på noget nyt – heller ikke selvom det kræver en stor research-indsats. (2004)”

Jesper Bille Haun

Dav. onlinechef, IDG.dk

“Anja har talent for både at skrive og researche og har især høstet stor anerkendelse for at kunne finde historier, som ingen andre har set. Hendes engagement ligger klart over standarden for danske journalister.” (2001)

Flemming Kjellerup

Dav. nyhedsredaktør, Politiken

“Anja har på alle måder været en gevinst for redaktionen. Først og fremmest er hun en reporter, som får mange idéer, og som hele tiden er i gang med nye projekter. Hun har derudover afsløret en særlig evne for at arbejde med historier, som er nærværende og relevante for den enkelte læser.” (2000)

Niels Kraus-Kjær

journalist, forfatter og politisk kommentator

“Anja er et meget engageret menneske. Hun interesserer sig levende for journalistik og dermed også stort set alt omkring sig. Hun har et kritisk, men åbent sind overfor det meste. Hun er meget pligtopfyldende og arbejder disciplineret og talentfuldt med alle arbejdsopgaver.” (1999)

Sidst men ikke mindst:

Lad mig lige komme med en inderlig tak til de dygtige fotografer og den mindst lige så dygtige grafiker og webmager, der står bag det visuelle på dette site: Fotograf Simon Klein-Knudsen, Fotograf Anders Espersen, webguru Mia Erlund og grafiker Marianne Siem. Hermed får de alle mine mest velmente referencer :-)

// RING MIG OP

Vi ringer dig op, hvis du skriver dit telefonnummer her under.

// KONTAKT

Tlf.: (+45) 20 68 69 34

anja@getajour.dk